MTR & SGY aloitussivu
MTR & SGY uutiset
MTR & SGY kalenteri
Alan linkkejä
Haku
SGY Suomen Geoteknillinen Yhdistys
Eurokoodit standardien tilanne
Julkaisut
Hallitus ja toimihenkilöt
Yhdistyksestä lyhyesti
Jäsenasiat
Toimikunnat
Fise ja SGY
ISSMGE
Geotekniikan päivä 5.11.2015
Ajankohtaista
Lausuntopyynnöt
Avoimet työpaikat
Yhteystiedot
Kirjaudu sisään
MTR-FTA Maanalaisten tilojen rakentamisyhdistys

Suomen Geoteknillinen Yhdistys SGY
 
SGY on maa- ja pohjarakentamisessa aktiivisesti työskentelevien suunnittelijoiden, tutkijoiden, urakoitsijoiden, rakennuttajien sekä laite- ja materiaalitoimittajien pätevin yhteisö Suomessa.

Geotekniikka käsittelee maa- ja kallioperän teknisiä ominaisuuksia ja niiden soveltamista maa- ja pohjarakentamiseen sekä maa- pohjarakenteiden mitoitusmenetelmiä. SGY on yksi International Society for Soil Mechanics and Geotechnical Engineering ISSMGE järjestön 88 jäsenyhdistyksestä. ISSMGE_today.jpg 
           


 

           
           

 
Pohjanvahvistuspäivä 2015

Suihkuinjektointia Lappeenrannassa ja Münchenissä, stabilointia Arabianrannassa ja Sampaanlahdessa, ruuvipaaluja ja ylijäämämaita muualla...

Ohjelma ja esitykset:
pv_2015_seminaariohjelma.pdf
Ilkka Vähäaho.pdf
Niko Asikainen.pdf
Osmo Korhonen.pdf
Paavo Lahdenperä.pdf
Norbert Vogt.pdf
Mikko Suominen.pdf
Ville Niuttanen.pdf (tulee myöhemmin)
Pentti Lahtinen.pdf
Ilkka Saramies.pdf
Kari Kuusipuro.pdf
Arnstein Watn.pdf
Juha Forsman.pdf
Liisa Larkela.pdf


   

Ehdota vuoden GeoTekoa 1.9.2015 mennessä!

GeoTeko on tunnustuspalkinto, joka jaetaan parhaalle geotekniselle innovaatiolle, hankkeelle, henkilölle tai muulle geoteknistä alaa edistäneelle taholle.

Palkinnon saajaa voi ehdottaa kuka tahansa. Ehdotukset toimitetaan SGY:n viestintätoimikunnalle perusteluineen kirjallisesti. Perusteluissa tulee olla ehdottajan yhteystiedot, palkinnon saajan yhteystiedot ja siitä tulee selkeästi ilmetä, miksi juuri kyseinen taho tulisi palkita. Ehdotuksen maksimipituus on A4. Viestintätoimikunta pyytää tarvittaessa lisätietoja. GeoTeko palkinnon saajan valitsee kolmen finalistin joukosta SGY:n hallituksen nimeämä kunniatuomari. Kunniatuomari on tänä vuonna Skanska Oy:n toimitusjohtaja ja RIL:n puheenjohtaja Tuomas Särkilahti.

Ehdotukset tunnustuspalkinnon saajasta tulee toimittaa 1.9.2015 mennessä osoitteeseen viestinta.sgy@gmail.com. Lisätietoja antaa tarvittaessa viestintätoimikunnan pj Elise Ruohonen (elise.ruohonen@iki.fi). GeoTeko-tunnustuspalkinnon säännöt on luettavissa tästä.

Mikä tai kuka Sinusta ansaitsisi geoteknisen alan tunnustuspalkinnon? Mikä on vuoden 2015 GeoTeko? Ehdota palkinnon saajaa määräaikaan mennessä!
           


                               


 
                       
Vuoden DI-työpalkinto Ouluun
 
Oulun yliopiston Ympäristötieteen koulutusohjelmassa opiskeleva Hanna Rasi-Koskinen on palkittu vuoden parhaasta geotekniikan alan diplomityöstä.

Suomen Geoteknillisen Yhdistyksen hallituksen valitsema voittaja julkistettiin 6.11.2014 Geotekniikan päivän yhteydessä. "Voittanut työ on laadultaan korkea ja sillä on laajempaa merkitystä geotekniikan alalle", palkintoperusteluissa todettiin.

Lue tiedote
           

   
Jäsenetulehti:

SGY tarjoaa jäsenetuna kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Geofoor-lehden. Lue uusimmat geoalan uutiset ja kiinnostavat artikkelit lehdestä 43/2015:

PDF-lehti: julkaistu 3.3.2015

Lehti jaetaan jäsenistölle postitse 19.3.2015.


           
      

      
   
                       

Otamme mielellämme ehdotuksia ja aineistoa jaettavaksi tämän sivuston välityksellä.

Yhdistyksen jäsenille on tarjolla laajempi valikoima palveluja (suojatut sivut kts. Kirjaudu sisään).

Webmaster: Ilkka Vähäaho, etunimi.sukunimi@hel.fi


 

Päivitetty 28.8.2015
Tulostettava sivu
Provided by Webforum