MTR & SGY aloitussivu
MTR & SGY uutiset
MTR & SGY kalenteri
Alan linkkejä
Haku
SGY Suomen Geoteknillinen Yhdistys
Eurokoodit standardien valmistumistilanne
Julkaisut
Hallitus ja toimihenkilöt
Yhdistyksestä lyhyesti
Jäsenasiat
Toimikunnat
Fise ja SGY
ISSMGE
Geotekniikan päivä 5.11.2015
Ajankohtaista
Lausuntopyynnöt
Avoimet työpaikat
Yhteystiedot
Kirjaudu sisään
MTR-FTA Maanalaisten tilojen rakentamisyhdistys

Suomen Geoteknillinen Yhdistys SGY
 
SGY on maa- ja pohjarakentamisessa aktiivisesti työskentelevien suunnittelijoiden, tutkijoiden, urakoitsijoiden, rakennuttajien sekä laite- ja materiaalitoimittajien pätevin yhteisö Suomessa.

Geotekniikka käsittelee maa- ja kallioperän teknisiä ominaisuuksia ja niiden soveltamista maa- ja pohjarakentamiseen sekä maa- pohjarakenteiden mitoitusmenetelmiä. SGY on yksi International Society for Soil Mechanics and Geotechnical Engineering ISSMGE järjestön 88 jäsenyhdistyksestä. ISSMGE_today.jpg 
           


 

           
           

SGY:n rakennusgeologiatoimikunta aloittaa toimintansa

SGY on perustanut rakennusgeologiatoimikunnan. Toimikunnan perustava kokous pidettiin 26.5.2014 Geologian tutkimuskeskuksessa ja toiminta käynnistyy syksyllä 2014. Toimikunnan puheenjohtajana aloittaa Ossi Ikävalko (etunimi.sukunimi@gtk.fi).

Rakennusgeologinen yhdistys (RGY) päätti supistaa toimintaansa ja on solminut SGY:n kanssa yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on keskittää Rakennusgeologisen yhdistyksen toiminta SGY:n rakennusgeologiatoimikunnan tehtäväksi.

Rakennusgeologiatoimikunnan tavoitteena on pitää esillä uusia ja ajankohtaisia rakennusgeologisia teemoja ja tuoda tietoa geologian alalta rakentamisen ja suunnittelun käyttöön. Tavoitteena on järjestää rakennusgeologiaan liittyviä tapahtumia kohderyhmänä koko SGY:n jäsenistö. Tulevan vuoden toimintasuunnitelmaan kirjattiin ekskursio, jonka mahdollisia teemoja ovat maalämpö, sufidisavet ja Itämeren muinaisrantojen esiintyminen.

           


                    
                       
Vuoden DI-työpalkinto Ouluun
 
Oulun yliopiston Ympäristötieteen koulutusohjelmassa opiskeleva Hanna Rasi-Koskinen on palkittu vuoden parhaasta geotekniikan alan diplomityöstä.

Suomen Geoteknillisen Yhdistyksen hallituksen valitsema voittaja julkistettiin 6.11.2014 Geotekniikan päivän yhteydessä. "Voittanut työ on laadultaan korkea ja sillä on laajempaa merkitystä geotekniikan alalle", palkintoperusteluissa todettiin.

Lue tiedote
           

   
Jäsenetulehti:

SGY tarjoaa jäsenetuna kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Geofoor-lehden. Lue uusimmat geoalan uutiset ja kiinnostavat artikkelit lehdestä 43/2015:

PDF-lehti: julkaistu 3.3.2015

Lehti jaetaan jäsenistölle postitse 19.3.2015.


           
      

      
   
                       

Otamme mielellämme ehdotuksia ja aineistoa jaettavaksi tämän sivuston välityksellä.

Yhdistyksen jäsenille on tarjolla laajempi valikoima palveluja (suojatut sivut kts. Kirjaudu sisään).

Webmaster: Ilkka Vähäaho, etunimi.sukunimi@hel.fi


 

Päivitetty 5.3.2015
Tulostettava sivu
Provided by Webforum